Veranderen

Wat maakt verandering zo moeilijk?

veranderen: afwisselen, anders worden, changeren, fluctueren, kenteren, keren, muteren, omslaan, overgaan, transformeren, variëren, verkeren, wijzigen, wisselen, aanpassen, bekeren, bijstellen, hervormen, modificeren, muteren, omvormen, omzetten, tornen, transformeren, verdraaien, verwisselen.

Wij mensen hebben behoefte aan geborgenheid en een vertrouwde omgeving. Dat vind je niet in veranderen. Veranderen is vernieuwen. Een andere richting in slaan. Opnieuw leren hoe met de nieuwe inzichten en ervaringen om te gaan. Een duik in het diepe zonder te weten waar de bodem is. Nee, daar houden wij mensen niet van. En toch we houden wel van avontuur en verre reizen. Zolang we maar weer terug mogen daarna naar onze vertrouwde routines waar we ons in thuis voelen. Wellicht is daar dan ook de oplossing te vinden.

Wat als je kan veranderen maar niet te snel met het inbouwen van vertrouwde factoren. Dan is het meer een mooie ontdekkingsreis, waardoor het goed gaat voelen. Het wekt nieuwsgierigheid en verwachtingen en we worden benieuwd naar onze volgende stappen. Rustig stappen waar we over denken voor je de volgende deur open doet op zoek naar je eigen kern waar jij je uiteindelijk echt thuis gaat voelen.

Ben je niet tevreden met je leven? Ben jij op zoek naar jezelf en/of nieuwe inzichten? Wil je veranderen maar weet niet hoe en wat te doen? Bel voor een intakegesprek dan gaan we samen op zoek en help ik je op weg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.