Hoe verder?

Alweer een jaar verder nadat corona wereldwijd in het nieuws kwam. Waar staan we nu? Veel mensen zijn ziek geworden . Veel mensen zijn failliet gegaan. Heel veel mensen zijn in een persoonlijke crisis beland door de quarantaine en isolatie waar ze daardoor in beland zijn. Het leven heeft ons een curveball gegooid waar we geen van alle omheen konden. De oplossing lijkt dichtbij nu de vaccinatie bijna een feit is. Maar hoe nu verder? Een vraag waar we allemaal mee lopen.

Hoe kan je weer door na zo’n lange periode van anders leven en werken. Hoe kan je verder nadat je jou dierbaren bent verloren? Hoe kan je verder nadat je alles bent kwijt geraakt waar je om geeft? Je baan, je huis, je zin in het leven?
Heb je hulp nodig om jou richting en zin in het leven weer te ontdekken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.