Over mij

 

Even voorstellen….

Ik ben Esther Slager geboren in Den Haag en sinds het jaar 2000 een Delftenaar. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en 4 katten in het gezellige oude centrum van Delft.

Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen, koken. Boven aan mijn lijstje staan familie en vrienden. Zij zijn mijn klankbord en een belangrijk deel van mijn leven.

Waarom ben ik coach geworden?

Mijn leven lang ben ik al bezig met het vraagstuk wat doet een mens tikken? Waarom doen we wat wij doen? Wat is de reden achter bepaalde gedragingen en wat maakt het dat we elkaar niet begrijpen? Mijn opvoeding en wat ik tot heden heb meegemaakt hebben gezorgd dat ik deze vragen steeds verder ben gaan uitdiepen. Elke dag leer ik meer.

Om mij heen zie ik steeds meer mensen die de druk van de hedendaagse maatschappij een behoorlijke uitdaging vinden. Mensen die zelf op zoek zijn naar een mooi doel en die wel zien maar niet weten te bereiken. Die mensen wil ik graag helpen door mijn kennis met hen te delen.

Hoe gaan we naar jou doel? We starten met een intakegesprek om jou vraag aan jezelf goed helder te maken. Daarna zal ik een programma opstellen waarin ik met je mee zal lopen op je weg naar jou antwoorden. We gaan op ontdekkingsreis, op zoek naar wat jou weer energie geeft. Hiermee help ik jou op weg naar een leven in balans.

Be the best you that you can be

Be the best you that you kan be!